By / 6th februari, 2015 / boerderijkamers-informatie / No Comments

U zoekt een leuke en unieke B&B in Overijssel? Ga dan eens op bezoek bij Erve Deperman in Reutum. Daar kom je pas echt tot rust. Een oude monumentale boerderij uit 1475 geeft plaats aan de prachtige B&B in Overijssel. De B&B bestaat uit 5 ruime en luxe ingerichte boerderijkamers, allemaal met een eigen kleur, een Twents tintje en voorzien van alle gemakken. De B&B is in 2010 volledig gerenoveerd met hulp en ondersteuning van vele instanties zoals de rijksoverheid en provincie Overijssel.

Indeling B&B

De indeling van de boerderij bestaat uit 4 boerderijkamers op de eerste verdieping, 1 op de begane grond. De laatste is rolstoelvriendelijk.
Alle kamers van de B&B liggen in waar vroeger de dieren stonden. Als gemeenschappelijke ruimte is er de zogenoemde “Deel”. Ook hier stonden vroeger de dieren, maar daar is niets meer van te merken. Het is nu omgetoverd tot een ruime gemeenschapsruimte met gezellige zitjes, een lounge hoek met TV en een ruime keuken met allerlei gemakken. U kunt hier uw eigen maaltijd klaarmaken of een drankje pakken uit de koelkast. Dan is er nog de zolder, hier is het mogelijk om workshops of bijvoorbeeld vergaderingen te organiseren. De ruimte is voorzien van tafels en stoelen met een podium en multimedia apparatuur. Deze B&B in Overijssel is eigenlijk zoveel meer dan alleen maar een B&B, het is Twentse cultuur gemengd met unieke kamers en een werkelijk prachtige ligging tussen de weilanden. Eigenlijk is Erve Deperman moeilijk te omschrijven, maar u ziet direct bij aankomst dat het bijzonder is.

Ontdek onze B&B in Overijssel

Wij willen u graag uitnodigen om zelf eens te ervaren hoe bijzonder dit stukje Twentse historie is. Lekker weg van de drukte en uitrusten op het platte land van Twente. Erve Deperman ligt ook dicht bij het kunststadje Ootmarsum en Duitsland. Het is de ideale uitvalsbasis voor leuke en bijzondere uitstapjes. Per fiets is er genoeg te ontdekken, deze zijn bij ons te huur. Er is voor ieder wat wils in deze B&B in Overijssel, kom ook de Twentse gastvrijheid ervaren! Kom naar Erve Deperman.

Onze B&B kamers

Tarieven B&B

B&B in Overijssel
 • 10/10
  Ligging - 10/10
 • 10/10
  Gastvrijheid - 10/10
 • 10/10
  Kamers - 10/10
 • 10/10
  Ontbijt - 10/10
 • 10/10
  Activiteiten - 10/10
10.0/10

Samenvatting

Met vrienden twee dagen rondgefietst in de prachtige omgeving van deze al even prachtige B&B in Overijssel.
Mooie ruime en superschone kamers met een heerlijke douche en comfortabel bed.
’s Morgens een heerlijk ontbijt met een vers gelegd ei van de ‘huiskip’ heerlijk!
En, niet geheel onbelangrijk, een erg aardige en gastvrije gastvrouw die zorgt dat het aan niets ontbreekt.
Wij komen terug!

Sending
User Rating 5 (1 vote)