By / 10th februari, 2015 / boerderijkamers-informatie / No Comments

Bent u op zoek naar een ruime bed and breakfast boerderij in Twente? Even lekker weg met vrienden of familie, en van de drukte en hectiek van alle dag. Al is het maar voor een paar dagen. En waar komt u beter tot rust dan op het platteland van Twente?

Uitrusten in luxe boerderijkamers

Geniet van het sfeervolle uitzicht over de weilanden en maak kennis met de Twentse gastvriendelijkheid op de boerderij. Onze bed and breakfast boerderij staat geheel tot uw beschikking. Onze 5 bijzondere boerderijkamers zijn stuk voor stuk uniek ingericht met een Twents tintje en voorzien van alle gemakken.

De bed and breakfast boerderij bied u vele gemakken van thuis. U vindt in alle boerderijkamers een; douche, WC, zitje, waterkoker, TV en comfortabele boxspring bedden.
Op de begane grond is een rolstoel vriendelijke boerderijkamer gesitueerd.

Deze bed and breakfast boerderij is tevens uitermate geschikt voor: familiereünies, vriendengroepen of in combinatie met vergaderen of meetings.

Ligging bed and breakfast boerderij

De boerderijkamers zijn gelegen in de oude Twentse boerderij uit 1475 tussen prachtige en uitgestrekte weilanden en bieden veel privacy en rust. Als gasten in onze bed and breakfast boerderij, kunt u natuurlijk van al onze faciliteiten gebruikmaken. En wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling of fietstocht met vrienden of familie? Fietsen staan gratis ter beschikking. Op de Deel kunt u spelletjes doen, schilderen of creatief bezig zijn, koken en eten, gezellig bijpraten of ontspannen.

Wilt u alle boerderijkamers (max. 16 pers.) van de boerderij tegelijk boeken inclusief de deel, met keuken en terras, dus de gehele bed and breakfast boerderij, dan is een vroegtijdige boeking noodzakelijk.

Reserveren bed and breakfast

Boerderijkamers

Dus bent u op zoek naar een bijzondere bed and breakfast boerderij in Twente? Zoek dan niet verder. Pak uw koffer, en kom naar Twente.
Wij verwelkomen u graag in 1 van onze 5 boerderijkamers in het mooie Twente.