By / 6th februari, 2015 / boerderijkamers-informatie / No Comments

Uw eigen boerderij huren voor bijvoorbeeld een vriendenweekend of familieweekend? Of misschien voor uw bedrijfsuitje? De mogelijkheden zijn volop aanwezig om van uw verblijf een succes te maken. Een boerderij voorzien van alle faciliteiten en gemakken. Ideaal als groepsaccommodatie voor diverse groepen.

Onze boerderij huren in Overijssel

Geniet van het sfeervolle uitzicht over de weilanden en maak kennis met de Twentse gastvriendelijkheid op de boerderij. Onze groepsaccommodatie boerderij staat geheel tot uw beschikking. Onze 5 bijzondere boerderijkamers zijn stuk voor stuk uniek ingericht met een Twents tintje en voorzien van alle gemakken.

Met het huren van de gehele boerderij, biedt dit u vele gemakken van thuis. U vindt in alle boerderijkamers een; douche, WC, zitje, waterkoker, TV en comfortabele boxspring bedden.
Op de begane grond is een rolstoel vriendelijke boerderijkamer gesitueerd.

Deze groepsaccommodatie boerderij is tevens uitermate geschikt voor: familiereünies, vriendengroepen of in combinatie met vergaderen of meetings.

Ligging boerderij

De boerderijkamers zijn gelegen in de oude Twentse boerderij uit 1475 tussen prachtige en uitgestrekte weilanden en bieden veel privacy en rust. Als gasten in onze groepsaccommodatie boerderij, kunt u natuurlijk van al onze faciliteiten gebruikmaken. En wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke wandeling of fietstocht met vrienden of familie? Fietsen staan gratis ter beschikking. Op de Deel kunt u spelletjes doen, schilderen of creatief bezig zijn, koken en eten, gezellig bijpraten of ontspannen.

Wilt u de gehele boerderij huren (max. 16 pers.)Dan kunt u deze tegelijk boeken inclusief de deel, met keuken en terras, dan is een vroegtijdige boeking noodzakelijk.

Direct deze boerderij huren in Overijssel

Boerderijkamers

Dus bent u op zoek naar een bijzondere boerderij die in z’n geheel te huur is in Twente? Zoek dan niet verder. Pak uw koffer, en kom naar Twente.
Wij verwelkomen u graag in 1 van onze 5 boerderijkamers in het mooie Twente.