Beoordelingvan een totaal van 35 beoordelingen
Carla
25 augustus 2015
Familieweekend

Eind augustus hebben wij met de familie ( 8 volwassenen , 9 kleinkinderen onder 9 jaar , waarvan 3 baby's) een weekend op Erve Deperman doorgebracht. Wat een fantastische plek voor zo'n weekend!! met de heerlijk grote deel met allemaal hoekjes - ook met speelgoed- , de volledig geoutilleerde keuken waar we 2 avonden gekookt hebben, de prachtige buitenruimte met de schuur met ringen en hobbelpaard, de pinken in de wei , het voetbalveldje ( vrouwen tegen de mannen!) , de buitentafels met de kruidenbak vlakbij en dan nog de gezellige kamers met de heerlijke bedden!!!
Kortom wij hadden een top weekend met voor elk wat wils en ook nog heerlijk gefietst.
Nu met fietsen van Twentefiets die gehaald en gebracht werden .Prima .
Heel graag komen wij weer terug naar deze prachtige boerderij en de prachtige plek.

Mia en Jack
15 augustus 2015
heerlijk verblijf

Een heerlijk verblijf gehad, uitgerust, veel gefietst en wat een inspirerende plek. Met eerbied en respect naar de nieuwe tijd getrokken. Ogen tekort. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis.

Lydia
8 augustus 2015
Vakantie

Zomaar een korte vakantie met onze twee dochters, we kwamen aan met regen maar toen vonden we het al idyllisch, de volgende dagen scheen de zon en het werd alleen maar fijner!
We hadden de groene kamer, heerlijk was die, elke morgen een fantastisch ontbijt en daarna op de fiets, ook al geregeld voor ons!
Joke, hartelijk dank voor alles, je hartelijke ontvangst met koffie en iets lekkers, je enthousiaste rondleiding door de boerderij, het mee denken met de fietsroute's, de fijne adresje om te eten en nog zoveel meer, wij hebben genoten!!
Groetjes Cor en Lydia

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.