Beoordelingvan een totaal van 35 beoordelingen
Didi Dresscher
3 april 2015
Genoten

We hebben genoten van jullie prachtige Erve! Het is zo mooi, degelijk en met behoud van de historie verbouwd. Dat heeft indruk gemaakt! Ook de gastvrijheid en het enthousiasme was bijzonder aangenaam. De bedden waren prima en zelfs het eenvoudige ontbijt was prima en meer dan genoeg. Als we nog eens in de buurt moeten zijn komen we graag terug!

Didi en KlaasJan

Brainstormnet Vught
6 januari 2015
Werken en logeren

Beste Joke en Jeroen,

Ik kwam op 6-1-2015 met het gevoel dat ik hier twee dagen moest werken met de mobiele Group Decision Room. Die twee dagen werden een “ feest” om hier te kunnen werken en logeren!! Rust, ruimte, geschiedenis en moderne accommodatie komen hier naadloos samen, geweldig!! Na twee dagen vertrek ik met het gevoel dat ik twee nieuwe vrienden leerde kennen.
Bedankt voor jullie Gastvrijheid!
Hartelijke groeten,
Marcel van Helmond

Fam. Noordink -Broekhuis- Nijhof
2 november 2014
Bijzondere accommodatie

Beste joke en Jeroen,
Namens ons allemaal, willen wij jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Wat een geweldige en bijzondere accommodatie.

De supermooie kamers en jouw enthousiasme hebben er voor gezorgd, dat we een geweldig weekend hebben gehad. Het is mooi om te zien en te horen hoe jij jouw creativiteit, inspiratie en passie in dit project hebt gestoken. “ SHAPEAU”
Wij wensen jullie heel veel geluk en heel veel gasten toe !!!!!

Bedankt en tot de volgende keer!!!

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.