Beoordelingvan een totaal van 35 beoordelingen
Brigit, Klaatrje, Marielle
14 maart 2016
Heerlijk weekend

Wij hebben met drie vriendinnen genoten van een weekend Twente. De accommodatie was geweldig. De kamer en de gezamenlijke ruimte waren heel sfeervol ingericht. Knus en warm. Het was er schoon en we hebben goed geslapen in de heerlijke bedden. Wij hadden het wellness arrangement geboekt.
Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle accommodatie midden in de prachtige natuur.
En natuurlijk niet te vergeten een gastvrije gastvrouw die zorgt voor een uitgebreid en lekker ontbijt.

Hans en Suzanne
4 januari 2016
Mooie plek!

Twee overnachtingen, heel mooie (en mooi verbouwde) boerderij. (Erg leuk dat het nog een werkende boerderij is!) 's Nachts uilen.
Heerlijk ontbijt, lekker geslapen.
De omgeving is er mooi, we hebben een lange wandeling gemaakt richting Nutter, en een kortere richting het kanaal. Beide erg de moeite waard.
Al met al een aanrader.

Marion en Marcel
3 januari 2016
Gastvrijheid

Wij hebben tijdens de kerstdagen hier vertoefd. Erg gastvrij door Joke ontvangen met koffie en cake. We vinden het een prachtige accommodatie in een authentiek verbouwde monumentale boerderij: fantastisch gedaan met vele creatieve accenten. 3 Ochtenden van een heerlijk en rijk ontbijt genoten. We hebben ons erg thuis gevoeld. In de mooie omgeving gewandeld (routes bij Joke verkrijgbaar). Beslist een aanrader om van hieruit van het mooie Twente te genieten.

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.