Beoordelingvan een totaal van 35 beoordelingen
Barbara Phoelich-Haneveer
25 oktober 2015
Weekend verblijf met familie 23-24-25 oktober

Na een warm ontvangst door Joke, een rondleiding in en om Erve Deperman (voor elk nieuw gezin wat aankwam) hebben wij met ons gezin, opa, oma, 4 kinderen met aanhang en kleinkinderen, genoten van de prachtige kamers, ruime verblijven, en herfstachtige buiten.

De volledige aanwezigheid van alles wat je nodig hebt om je te vermaken, van spelletjes voor de kinderen, tot alles wat je maar nodig hebt in de keuken (wij kozen voor zelf maken van ontbijt, lunch en avondeten ivm de vele kleine kinderen), de enorme ruimte voor de kinderen om rond te kunnen lopen, de diverse gezellige hoekjes om even met een boekje te zitten (ook buiten!), de lange tafel om samen aan te eten. Ideaal om een familieweekend zo door te brengen!

In de omgeving een kleine wandeling maken, met de jongens naar de visvijver, in de Lutte naar het pannekoekenhuis.

Echt een mooie, authentieke, schitterend tot in de detail ingerichte Erve. A home away from home.

Dank je wel, Joke

Met tiendelige groet,

Barbara Phoelich

Marianne
21 oktober 2015
Ons verblijf 3-4 oktober 2015

Ons verblijf op Erve Deperman begon met een hartelijk ontvangst door gastvrouw Joke, een warm welkom. We hebben genoten van deze prachtig ingerichte en sfeervolle accomodatie. De bedden zijn een ware verademing in de origineel en met zorg ingerichte slaapkamers. De omgeving is prachtig en zeker met het prachtige herfstweer wat we hadden. Aan het ontbijt kunnen we werkelijk niets toevoegen, en ontbreekt helemaal niets aan en een kakelvers eitje is niet te versmaden. Ik kan Erve Deperman zeer aanbevelen !!

Dank Joke en wat mij betreft tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Marianne

Noek
19 oktober 2015
Heerlijk weekendje

Wij waren in de herfstvakantie een weekend met vrienden bij Joke en Jeroen op bezoek. Vooraf alles goed afgestemd, kinderbedjes erbij, babybedjes erbij, etc. Dus toen we vrijdag aankwamen stond alles klaar en konden we met 4 stellen en 10 kinderen direct beginnen met genieten. Er stond zelfs wat lekkers voor ons klaar!
Wij waren allemaal heel erg onder de indruk van de boerderij. Het is echt een heel prettige gemeenschappelijke ruimte en ook alle kamers zijn heel erg sfeervol en aangenaam. Je hebt de ruimte om met een grote groep samen dingen te doen, lekker buiten bij het vuur zitten, samen ontbijten, samen koken, maar tegelijk ook is het heel knus; het zithoekje met de heerlijke bankstellen, het barretje bij de keuken. Alleen het weer was niet zo lekker dus we hebben nauwelijks iets meegekregen van de prachtige omgeving, maar binnen zitten was geen straf! Het weekend was helemaal top en wij komen zeker nog een keer terug.

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.