Beoordelingvan een totaal van 28 beoordelingen
Paardrijclubje uit Eindhoven
3 september 2018
Weekend

Vorig jaar waren we voor het eerst met ons clubje van tien personen bij de Erve. We hadden de hele boerderij. We werden welkom geheten door de gastvrouw met koffie/thee en wat lekkers. Joke nam zich de tijd om met iedereen een praatje te maken en om uitleg te geven over de boerderij. Wat een mooi pand en de kamers waren allemaal netjes en super schoon! Aan de inrichting was veel aandacht en tijd besteed. 'S ochtends was de tafel gezellig gedekt voor een lekker ontbijt. Voor ons stond het al vrij snel vast, hier gaan we volgend jaar weer naar toe!

En dat hebben we gedaan! Afgelopen weekend zijn we weer bij de Erve geweest. Alles was precies als vorig jaar. De nette en schone kamers, het lekkere ontbijt en de vriendelijke gastvrouw.

Een adres om aan te bevelen!!!

Martin Beumer  www.oetintwente.nl
31 juli 2018
op mijn sites (niet-commercieel) vele routes en foto's van Twente

Alles bij jullie ziet er prachtig uit; graag wil ik binnenkort bij jullie wat foto's maken als jullie dat waarderen (0546 811917)
Veel geluk en goodgoan!
Martin BeumerD

Wim en Gea Kiers
1 juli 2018

Een prachtig verbouwde boerderij in een hele mooie omgeving. We werden welkom geheten met koffie en wat lekkers. Wij hadden de oranje kamer. Van alle gemakken voorzien. De omgeving al fietsend verkend. Het was net of we in het buitenland waren. Heerlijk geslapen op de boxspring. Het ontbijt zag er perfect uit en smaakte overheerlijk. Al met al een aanrader om hier naar toe te gaan.

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.