Beoordelingvan een totaal van 30 beoordelingen
Paardrijclubje uit Eindhoven
3 september 2018
Weekend

Vorig jaar waren we voor het eerst met ons clubje van tien personen bij de Erve. We hadden de hele boerderij. We werden welkom geheten door de gastvrouw met koffie/thee en wat lekkers. Joke nam zich de tijd om met iedereen een praatje te maken en om uitleg te geven over de boerderij. Wat een mooi pand en de kamers waren allemaal netjes en super schoon! Aan de inrichting was veel aandacht en tijd besteed. 'S ochtends was de tafel gezellig gedekt voor een lekker ontbijt. Voor ons stond het al vrij snel vast, hier gaan we volgend jaar weer naar toe!

En dat hebben we gedaan! Afgelopen weekend zijn we weer bij de Erve geweest. Alles was precies als vorig jaar. De nette en schone kamers, het lekkere ontbijt en de vriendelijke gastvrouw.

Een adres om aan te bevelen!!!

Wim en Gea Kiers
1 juli 2018

Een prachtig verbouwde boerderij in een hele mooie omgeving. We werden welkom geheten met koffie en wat lekkers. Wij hadden de oranje kamer. Van alle gemakken voorzien. De omgeving al fietsend verkend. Het was net of we in het buitenland waren. Heerlijk geslapen op de boxspring. Het ontbijt zag er perfect uit en smaakte overheerlijk. Al met al een aanrader om hier naar toe te gaan.

Familie van Riesen
8 mei 2018
Prachtig verblijf in een prachtige locatie

Voor de tweede keer met de hele familie te gast in deze fantastische locatie! In 1 woord: top! Genoten van het gezellige huis, de heerlijke bedden, gekookt in de fantastische keuken en heerlijk gerelaxed. Ook de omgeving is prachtig, gewandeld en met de auto en motor prachtige ritten gemaakt! Een fantastische locatie, aanrader!

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.