Beoordelingvan een totaal van 35 beoordelingen
Fam van Pijkeren
16 december 2018
Gastvrij en rustgevend

Dit weekend hebben we met ons gezin van een overnachting bij Erve Deperman mogen genieten. Genieten is het juiste woord; we werden vriendelijk onthaald, niet alleen een leuk gesprek met gastvrouw Joke, maar ook met een lekkere versnapering.

De boerderij is bijzonder mooi gerenoveerd. Met name de beschikbare boeken geven een goed beeld van de transformatie. Daarnaast kwamen we echt tot rust. De boerderij, de omgeving, de faciliteiten en de omgang stralen rust uit.

De ochtend van vertrek hebben we nog van een lekker ontbijt mogen genieten, met zorg bereid.

Al met al een aanrader, we komen hier vast nog weer!

Joke, dank voor het de gastvrijheid!

met vriendelijke groet,
Fam van Pijkeren

Johan en Marcella
29 oktober 2018
Ontspannen week

We waren in de omgeving voor een tourrit met klassieke Volvo's en hadden aansluitend deze B&B geboekt voor 2 nachten. Het was voor ons zo'n aangename verrassing dat we besloten om er nog een aantal nachten aan te plakken. Wat een mooie boerderij. En wat een heerlijk ontbijt. De gastvrouw nam alle tijd voor ons en kwam met leuke (wandel)tips. We kwamen er helemaal tot rust. Na de Volvo tour van volgend jaar komen we zeker terug.

Paardrijclubje uit Eindhoven
3 september 2018
Weekend

Vorig jaar waren we voor het eerst met ons clubje van tien personen bij de Erve. We hadden de hele boerderij. We werden welkom geheten door de gastvrouw met koffie/thee en wat lekkers. Joke nam zich de tijd om met iedereen een praatje te maken en om uitleg te geven over de boerderij. Wat een mooi pand en de kamers waren allemaal netjes en super schoon! Aan de inrichting was veel aandacht en tijd besteed. 'S ochtends was de tafel gezellig gedekt voor een lekker ontbijt. Voor ons stond het al vrij snel vast, hier gaan we volgend jaar weer naar toe!

En dat hebben we gedaan! Afgelopen weekend zijn we weer bij de Erve geweest. Alles was precies als vorig jaar. De nette en schone kamers, het lekkere ontbijt en de vriendelijke gastvrouw.

Een adres om aan te bevelen!!!

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.