Beoordelingvan een totaal van 31 beoordelingen
Hans en Suzanne
4 januari 2016
Mooie plek!

Twee overnachtingen, heel mooie (en mooi verbouwde) boerderij. (Erg leuk dat het nog een werkende boerderij is!) 's Nachts uilen.
Heerlijk ontbijt, lekker geslapen.
De omgeving is er mooi, we hebben een lange wandeling gemaakt richting Nutter, en een kortere richting het kanaal. Beide erg de moeite waard.
Al met al een aanrader.

Marion en Marcel
3 januari 2016
Gastvrijheid

Wij hebben tijdens de kerstdagen hier vertoefd. Erg gastvrij door Joke ontvangen met koffie en cake. We vinden het een prachtige accommodatie in een authentiek verbouwde monumentale boerderij: fantastisch gedaan met vele creatieve accenten. 3 Ochtenden van een heerlijk en rijk ontbijt genoten. We hebben ons erg thuis gevoeld. In de mooie omgeving gewandeld (routes bij Joke verkrijgbaar). Beslist een aanrader om van hieruit van het mooie Twente te genieten.

Barbara Phoelich-Haneveer
25 oktober 2015
Weekend verblijf met familie 23-24-25 oktober

Na een warm ontvangst door Joke, een rondleiding in en om Erve Deperman (voor elk nieuw gezin wat aankwam) hebben wij met ons gezin, opa, oma, 4 kinderen met aanhang en kleinkinderen, genoten van de prachtige kamers, ruime verblijven, en herfstachtige buiten.

De volledige aanwezigheid van alles wat je nodig hebt om je te vermaken, van spelletjes voor de kinderen, tot alles wat je maar nodig hebt in de keuken (wij kozen voor zelf maken van ontbijt, lunch en avondeten ivm de vele kleine kinderen), de enorme ruimte voor de kinderen om rond te kunnen lopen, de diverse gezellige hoekjes om even met een boekje te zitten (ook buiten!), de lange tafel om samen aan te eten. Ideaal om een familieweekend zo door te brengen!

In de omgeving een kleine wandeling maken, met de jongens naar de visvijver, in de Lutte naar het pannekoekenhuis.

Echt een mooie, authentieke, schitterend tot in de detail ingerichte Erve. A home away from home.

Dank je wel, Joke

Met tiendelige groet,

Barbara Phoelich

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.