Beoordelingvan een totaal van 30 beoordelingen
Marion en Marcel
3 januari 2016
Gastvrijheid

Wij hebben tijdens de kerstdagen hier vertoefd. Erg gastvrij door Joke ontvangen met koffie en cake. We vinden het een prachtige accommodatie in een authentiek verbouwde monumentale boerderij: fantastisch gedaan met vele creatieve accenten. 3 Ochtenden van een heerlijk en rijk ontbijt genoten. We hebben ons erg thuis gevoeld. In de mooie omgeving gewandeld (routes bij Joke verkrijgbaar). Beslist een aanrader om van hieruit van het mooie Twente te genieten.

Barbara Phoelich-Haneveer
25 oktober 2015
Weekend verblijf met familie 23-24-25 oktober

Na een warm ontvangst door Joke, een rondleiding in en om Erve Deperman (voor elk nieuw gezin wat aankwam) hebben wij met ons gezin, opa, oma, 4 kinderen met aanhang en kleinkinderen, genoten van de prachtige kamers, ruime verblijven, en herfstachtige buiten.

De volledige aanwezigheid van alles wat je nodig hebt om je te vermaken, van spelletjes voor de kinderen, tot alles wat je maar nodig hebt in de keuken (wij kozen voor zelf maken van ontbijt, lunch en avondeten ivm de vele kleine kinderen), de enorme ruimte voor de kinderen om rond te kunnen lopen, de diverse gezellige hoekjes om even met een boekje te zitten (ook buiten!), de lange tafel om samen aan te eten. Ideaal om een familieweekend zo door te brengen!

In de omgeving een kleine wandeling maken, met de jongens naar de visvijver, in de Lutte naar het pannekoekenhuis.

Echt een mooie, authentieke, schitterend tot in de detail ingerichte Erve. A home away from home.

Dank je wel, Joke

Met tiendelige groet,

Barbara Phoelich

Marianne
21 oktober 2015
Ons verblijf 3-4 oktober 2015

Ons verblijf op Erve Deperman begon met een hartelijk ontvangst door gastvrouw Joke, een warm welkom. We hebben genoten van deze prachtig ingerichte en sfeervolle accomodatie. De bedden zijn een ware verademing in de origineel en met zorg ingerichte slaapkamers. De omgeving is prachtig en zeker met het prachtige herfstweer wat we hadden. Aan het ontbijt kunnen we werkelijk niets toevoegen, en ontbreekt helemaal niets aan en een kakelvers eitje is niet te versmaden. Ik kan Erve Deperman zeer aanbevelen !!

Dank Joke en wat mij betreft tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Marianne

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.