Beoordelingvan een totaal van 31 beoordelingen
Marianne
21 oktober 2015
Ons verblijf 3-4 oktober 2015

Ons verblijf op Erve Deperman begon met een hartelijk ontvangst door gastvrouw Joke, een warm welkom. We hebben genoten van deze prachtig ingerichte en sfeervolle accomodatie. De bedden zijn een ware verademing in de origineel en met zorg ingerichte slaapkamers. De omgeving is prachtig en zeker met het prachtige herfstweer wat we hadden. Aan het ontbijt kunnen we werkelijk niets toevoegen, en ontbreekt helemaal niets aan en een kakelvers eitje is niet te versmaden. Ik kan Erve Deperman zeer aanbevelen !!

Dank Joke en wat mij betreft tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Marianne

Noek
19 oktober 2015
Heerlijk weekendje

Wij waren in de herfstvakantie een weekend met vrienden bij Joke en Jeroen op bezoek. Vooraf alles goed afgestemd, kinderbedjes erbij, babybedjes erbij, etc. Dus toen we vrijdag aankwamen stond alles klaar en konden we met 4 stellen en 10 kinderen direct beginnen met genieten. Er stond zelfs wat lekkers voor ons klaar!
Wij waren allemaal heel erg onder de indruk van de boerderij. Het is echt een heel prettige gemeenschappelijke ruimte en ook alle kamers zijn heel erg sfeervol en aangenaam. Je hebt de ruimte om met een grote groep samen dingen te doen, lekker buiten bij het vuur zitten, samen ontbijten, samen koken, maar tegelijk ook is het heel knus; het zithoekje met de heerlijke bankstellen, het barretje bij de keuken. Alleen het weer was niet zo lekker dus we hebben nauwelijks iets meegekregen van de prachtige omgeving, maar binnen zitten was geen straf! Het weekend was helemaal top en wij komen zeker nog een keer terug.

Carla
25 augustus 2015
Familieweekend

Eind augustus hebben wij met de familie ( 8 volwassenen , 9 kleinkinderen onder 9 jaar , waarvan 3 baby's) een weekend op Erve Deperman doorgebracht. Wat een fantastische plek voor zo'n weekend!! met de heerlijk grote deel met allemaal hoekjes - ook met speelgoed- , de volledig geoutilleerde keuken waar we 2 avonden gekookt hebben, de prachtige buitenruimte met de schuur met ringen en hobbelpaard, de pinken in de wei , het voetbalveldje ( vrouwen tegen de mannen!) , de buitentafels met de kruidenbak vlakbij en dan nog de gezellige kamers met de heerlijke bedden!!!
Kortom wij hadden een top weekend met voor elk wat wils en ook nog heerlijk gefietst.
Nu met fietsen van Twentefiets die gehaald en gebracht werden .Prima .
Heel graag komen wij weer terug naar deze prachtige boerderij en de prachtige plek.

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.