Beoordelingvan een totaal van 30 beoordelingen
Lydia
8 augustus 2015
Vakantie

Zomaar een korte vakantie met onze twee dochters, we kwamen aan met regen maar toen vonden we het al idyllisch, de volgende dagen scheen de zon en het werd alleen maar fijner!
We hadden de groene kamer, heerlijk was die, elke morgen een fantastisch ontbijt en daarna op de fiets, ook al geregeld voor ons!
Joke, hartelijk dank voor alles, je hartelijke ontvangst met koffie en iets lekkers, je enthousiaste rondleiding door de boerderij, het mee denken met de fietsroute's, de fijne adresje om te eten en nog zoveel meer, wij hebben genoten!!
Groetjes Cor en Lydia

Mariette den Bieman-Smithuis
30 juni 2015
Logeren op Erve Deperman

Het weekend van 26-28 juni 2015 hebben wij als grootouders met kinderen en kleinkinderen doorgebracht op Erve Deperman.
Wat een prachtige en creatief ingerichte B&B, en fantastisch geoutilleerd. De kamers, de bedden, de ruimte van de Deel, en de totale inrichting droegen bij aan een prachtig familieweekend!
Het mooiste van de Erfgoedlogies die wij tot nog toe ' en familie' hebben bezocht! We komen zeker terug, met of zonder (klein) kinderen! En dank je wel Joke voor je Twentse gastvrijheid!

Ans Senger
12 mei 2015
Ontmoeting vier vriendinnen vroeger 12 mei 2015

Wij waren erg onder de indruk van hetgeen wij hebben gezien. Van buitenaf oogt de boerderij als een natuurlijk plaatje, echter de realisering van alle ruimtes is tot in de kleinste details fantastisch uitgevoed. Het motto 'Waard te bewaren' heeft terdege vruchten afgeworpen.
Twentse authentieke trots. Nostalgie viert zeer zeker hoogtij.
Hartelijke groet, Rita, Ans, Netty, Gemma van het RANG-kwartet.

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.