Beoordelingvan een totaal van 31 beoordelingen
Mia en Jack
15 augustus 2015
heerlijk verblijf

Een heerlijk verblijf gehad, uitgerust, veel gefietst en wat een inspirerende plek. Met eerbied en respect naar de nieuwe tijd getrokken. Ogen tekort. Vol energie en nieuwe ideeën terug naar huis.

Lydia
8 augustus 2015
Vakantie

Zomaar een korte vakantie met onze twee dochters, we kwamen aan met regen maar toen vonden we het al idyllisch, de volgende dagen scheen de zon en het werd alleen maar fijner!
We hadden de groene kamer, heerlijk was die, elke morgen een fantastisch ontbijt en daarna op de fiets, ook al geregeld voor ons!
Joke, hartelijk dank voor alles, je hartelijke ontvangst met koffie en iets lekkers, je enthousiaste rondleiding door de boerderij, het mee denken met de fietsroute's, de fijne adresje om te eten en nog zoveel meer, wij hebben genoten!!
Groetjes Cor en Lydia

Mariette den Bieman-Smithuis
30 juni 2015
Logeren op Erve Deperman

Het weekend van 26-28 juni 2015 hebben wij als grootouders met kinderen en kleinkinderen doorgebracht op Erve Deperman.
Wat een prachtige en creatief ingerichte B&B, en fantastisch geoutilleerd. De kamers, de bedden, de ruimte van de Deel, en de totale inrichting droegen bij aan een prachtig familieweekend!
Het mooiste van de Erfgoedlogies die wij tot nog toe ' en familie' hebben bezocht! We komen zeker terug, met of zonder (klein) kinderen! En dank je wel Joke voor je Twentse gastvrijheid!

Wilt u ook graag een bericht in ons gastenboek plaatsen? Klik dan hier.