By / 3rd februari, 2015 / boerderijkamers-informatie / No Comments

Bijzonder overnachten op de boerderij! Met vrienden, familie of bijvoorbeeld reünies en brainstorm weekenden. Het is allemaal mogelijk in onze unieke groepsaccommodatie in Twente. Erve Deperman biedt een unieke groepsaccommodatie in Twente voor diverse exclusieve vakanties en familiefeesten en reünies.

Fietsers en wandelaars, families en vriendengroepen vinden er een ruim en uitstekend verzorgd verblijf op de boerderij.

De groepsaccommodatie in Twente

Wij bieden met gemak ruimte aan 16 personen. Een unieke groepsaccommodatie in Twente voor grote groepen. Voor bijvoorbeeld:

  • familieweekend
  • feestelijke samenkomsten
  • meerdaagse cursussen en/of workshops
  • zakelijke vergaderingen of retraite-sessies
  • studie- of vormingsweekenden
  • workshops
  • ontspanningsweekenden
  • reünies
  • revalidatieweekenden
  • vrienden weekend

Indeling

De groepsaccommodatie heeft 5 kamers voor 2 tot 4 personen.

Daarnaast is de kamer uitgerust met een zitgedeelte, een douche en toilet, een haardroger en waterkoker (inclusief de bijbehorende thee en koffie voor dagelijks gebruik).

Het beddengoed is, evenals de handdoeken en de schoonmaak, bij de prijs inbegrepen.

Aangepaste voorzieningen

Erve Deperman beschikt over een rolstoelvriendelijke kamer op de begane grond voor hen die slecht ter been zijn of anderszins invalide.

Huiskamer & Royale open keuken

De raampartijen op de Deel bieden uitzicht op de naast gelegen erfbos. Hierdoor waant u zich binnen comfortabel midden in de landelijke omgeving.

een gezellige, multifunctionele en creatieve ruimte.

De zogenoemde “deel” is waar vroeger de dieren stonden, maar nu een gezellige gemeenschapsruimte is gemaakt met een compleet ingerichte keuken, diverse tafels en een kast vol boeken, puzzels en spelletjes. Deze deel van ca. 200 m2 is er voor iedereen. Wat u ook wilt doen: u kunt er spelletjes doen, schilderen of creatief bezig zijn, koken en eten, gezellig bijpraten of ontspannen.

Basiskruiden, potten en pannen, bestek en servies zijn volop aanwezig. Ook is er een grote koelkast aanwezig met drankjes, en ruimte voor u om er wat etenswaren in te leggen die gekoeld moeten blijven. Daarnaast is er een washok, waar eigen wasjes kunnen worden gedraaid.

Kortom alles voor uw vrienden, familie of bijvoorbeeld reünies en brainstorm weekenden. Het is allemaal mogelijk in onze unieke groepsaccommodatie in Twente. Erve Deperman biedt een unieke groepsaccommodatie voor diverse exclusieve vakanties en familiefeesten en reünies.